Randapparatuur
reparatie

Probleem met uw apparaat? 

NVict service kan u perfect helpen 
dit professioneel op te lossen

Afspraak maken

Randapparatuur reparatie

"U heeft een probleem met uw randapparatuur"

Een probleem aan randapparatuur kan verschillende oorzaken hebben: het kan een hardware- of een softwareprobleem zijn. Wat de oorzaak ook is: NVict Service kan u daarmee van dienst zijn.
Veel problemen kunnen opgelost worden bij u aan huis, soms zijn er reparaties die niet aan huis op te lossen zijn of gewoon een (te) lange wachttijd hebben.
Dan zal (in overleg) het apparaat meegenomen worden en in de werkplaats gerepareerd worden en daarna weer bij u worden teruggeplaatst.

Afspraak maken contact

Een greep uit de mogelijkheden

Printer werkt niet

Niets is vervelender als u gaat printen en er gebeurt niets. Dit kan een defect zijn of een softwareprobleem. NVict Service kan dit voor u oplossen.

Monitor gaat niet aan

U zet uw monitor aan en er is geen beeld, dit probleem kan vanuit de computer komen of uit de monitor. NVict Service kan u hierbij helpen om erachter te komen waar het probleem vandaan komt en dit voor u oplossen.

Geen wi-fi meer

Steeds meer apparaten zijn draadloos verbonden met internet. Als dan opeens de Wi-Fi verbinding niet meer werkt, is dat zeer vervelend. NVict Service helpt u graag om dit probleem op te lossen.