Digitale
televisie

Kijk televisie in perfecte kwaliteit

NVict Service kan u hierin adviseren
en de benodige hardware leveren.

Afspraak maken

Digitale tv en radio

"NVict service is officiële dealer van DELTA digitale tv"

Beleef televisiekijken op z'n beste: haarscherp beeld, perfect geluid en fantastische kleuren. En natuurlijk een uitgebreid zenderpakket.

Allemaal digitaal!
DELTA stapt in augustus van 2018 volledig over op digitale televisie en radio. Er wordt afscheid genomen van het analoge tv-en radiosignaal. Dit betekent dat als u nog analoog kijkt de televisie op “zwart” zal gaan en radiozenders alleen nog maar via de ether (FM, DAB+) of via een digitale ontvanger en/of internet te beluisteren zijn.
Is uw apparatuur al geschikt en juist ingesteld? NVict Service helpt u graag bij het overstappen naar digitale televisie en radio.
NVict service kan u helpen om te bepalen of uw bestaande apparatuur geschikt is om over te stappen en indien van toepassen de gewenste hardware leveren en installeren om digitaal televisie te kijken en radio te luisteren in perfecte kwaliteit.

Afspraak maken contact

Een greep uit de mogelijkheden

Digitaal kijken zonder Smartcard

Op bijna iedere televisie(s) vanaf +/- 2010 kunt u digitaal kijken zonder smartkaart, NVict service kan controleren of dit ook bij uw televisie(s) kan en dit voor u instellen.

Digitaal kijken met Smartcard

Als u het volledige aanbod van zenders wilt kunnen ontvangen heeft u een smartcard nodig. Maar ook voor extra zenderpakketten heeft u een smartcard nodig. Deze smartcard gaat in uw ontvanger of CI+ module. NVict service levert, installeert en registreert deze kaart voor u zodat u alle gewenste zenders haarscherp kunt bekijken.

Digitaal kijken met decoder

Ook als u televisie(s) niet geschikt is/zijn, of u opname mogelijkheid wilt hebben, is het mogelijk om digitale te kijken en/of opnemen d.m.v. van een externe decoder. NVict service kan u hierover adviseren en kan u het gewenste apparaat leveren en bij u installeren.

Digitaal kijken met een CI+ Module

Om digitaal te kijken met een (bestaande) smartcard heeft uw televisie een CI+ module nodig. NVict service kan dit leveren en installeren voor u.