Contact

Privacy Policy

Uw contact gegevens
Geef a.u.b. uw voornaam of voorletter(s) op.
Geef a.u.b. uw achternaam op.
Geef a.u.b. uw emailadres.
Geef a.u.b. uw telefoonnummer.
uw bericht

NVict Service

0650251865


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Postadres:
Sint Annastraat 16
4524 JE Sluis  

<- voeg NVict Service toe aan uw adresboek
Whatsapp
Signal
Facebook messenger
Google
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail
Facebook
ad vanno
Hier staat klantenservice nog met hoofdletters geschreven. Heel vriendelijk en niet duur. Wat wil je als klant nog meer. 6 sterren !
Ireen Sanderse
Wat is service? Soms vraag je je af waarom bepaalde bedrijven werken zoals ze werken. Het afgelopen jaar heb ik tot 3 keer toe een andere printer aan moeten schaffen, de eerste via een webshop, zonder hulp van buitenaf niet zelf te installeren. teruggestuurd. Daarna kocht ik een printer in de...
John Pals
Neil staat binnen de kortste keren klaar om je te helpen bij problemen met de laptop. Ook deskundige reparaties zijn geen enkel probleem voor hem. En dat alles tegen een zeer sympathieke prijs.
MyHouse Vastgoed
Na het bespreken van onze wensen kwam Neil al snel terug met goed onderbouwde voorstellen, levering van de onderdelen verliep vlot en de installatie en implementatie verliepen zeer goed. Kleine tegenslagen of onvoorziene zaken werden supersnel aangepakt en Neil hielp ons tussendoor ook nog wat wat...
Maykel Schoonings
Zeer nette en professionele hulp gehad. Ook wanneer ik gebeld had waren zij zeer snel bij mij thuis! Daarnaast toen ze bezig waren aan mijn pc kreeg ik gelijk nog een aantal bruikbare tips! Mijn dank is groot nvict service!!